Antena Meniu Search
x

Noi detalii despre jaful armat de la Piteşti. Un tâlhar a intrat în cazino mascat în Moş Crăciun şi agitând un topor

Noi detalii despre jaful armat de la Piteşti ies la iveală. Unul dintre cei doi tâlhari a intrat în cazino mascat în Moş Crăciun şi agitând un topor în mână. Celălalt era înarmat cu un pistol.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 17.03.2019, 08:56

Jaf la Piteşti
Noi detalii despre jaful armat de la Piteşti. Un tâlhar a intrat în cazino mascat în Moş Crăciun şi agitând un topor - Captură video

Noi detalii despre jaful armat de la Piteşti ies la iveală. Unul dintre cei doi tâlhari a intrat în cazino mascat în Moş Crăciun şi agitând un topor în mână. Celălalt era înarmat cu un pistol.

Doi bărbaţi mascaţi şi înarmaţi au dat buzna la ora 6 de dimineaţă, duminică, într-o sală de jocuri a unui cazino din Piteşti, au atacat doi angajaţi şi au fugit cu 40.000 de lei. Detaliile jafului sunt terifiante. Din felul în care au acţionat, anchetatorii cred că cei doi tâlhari sunt jucători obişnuiţi ai sălii.

Şi asta deoarece au acţionat ceas, au ştiut că banii sunt scoşi din seif la acea oră, iar jaful a durat mai puţin de un minut. Unul dintre cei doi jefuitori purta pe cap o cagulă şi era înarmat cu un pistol. Celălalt era costumat în Moş Crăciun şi avea un topr.

În sală erau doi jucători, o angajată şi un paznic. Bărbatul mascat în Moş Crăciun l-a lovit pe paznic şi i-a pus toporul la gât, apoi i-a spus să stea pe un scaun. Celălalt s-a dus direct la bar, unde angajata număra banii. I-a luat pe toţi, iar când fata a vrut să iasă, panicată, tâlharul a pus-o la pământ lângă uşă şi a imobilizat-o.

Cei doi jucători din sală, de la acea oră, n-au avut reacţie. Unul dintre ei s-a oprit şi a privit toată scenă, cel de-al doilea nu s-a sinchisit şi a continuat să lovească butoanele de la păcănele.

Poliţia a anunţat că în urmă cu două săptămâni a verificat sala de jocuri jefuită duminică de dimineaţă şi a descoperit că nu exista un plan de pază. Nu a fost făcut nici după control, iar duminică, după jaf, administratorul firmei a fost amendat cu 4.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Noi detalii despre jaful armat de la Piteşti. Un tâlhar a intrat în cazino mascat în Moş Crăciun şi agitând un topor