Antena Meniu Search
x

Dezvăluiri halucinante în cazul crimei care a şocat Italia! Tânărul român care şi-a ucis mama bolnavă de cancer se credea Dumnezeu: "Trebuia să scap de diavol!"

Ies la iveală detalii şocante în cazul crimei înfiorătoare care a îngrozit comunitatea din Rovigo, un oraş aflat în regiunea Veneto, nord-estul Italiei. 

Ies la iveală detalii şocante în cazul crimei înfiorătoare care a îngrozit comunitatea din Rovigo, un oraş aflat în regiunea Veneto, nord-estul Italiei. 

O româncă, Tatiana Halapciug, de 50 de ani, a fost înjunghiată mortal, în apartamentul din Via Pascoli, în noaptea de duminică spre luni, autorul oribilei fapte fiind chiar fiul femeii, Bogdan, în vârstă de 22 de ani.

Alerta a fost dată de soţul Tatianei, Eduard. Trezit de "zgomote ciudate", bărbatul a găsit-o pe femeie fără suflare, înjunghiată, şi a anunţat carabinierii.

Bogdan nu a opus rezistenţă în momentul reţinerii. Potrivit familiei, tânărul suferea de tulburări psihice. Recent, fusese internat la spitalul Trecenta, la secţia de Psihiatrie. În prezent, Bogdan urma un tratament medicamentos şi mergea constant la psiholog şii psihiatru.

Ieri, după ce a fost reţinut, tânărul a fost supus unui interogatoriu în cadrul căruia a făcut declaraţii halucinante. 

"Eu sunt Dumnezeu, trebuia să scap de Diavol", le-ar fi spus Bogdan poliţiştilor.

Potrivit rovigooggi.it, una dintre ipotezele anchetatorilor este că Bogdan şi-a ucis mama bolnavă de cancer crezând că prin acest gest va rezolva anumite probleme familiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Dezvăluiri halucinante în cazul crimei care a şocat Italia! Tânărul român care şi-a ucis mama bolnavă de cancer se credea Dumnezeu: "Trebuia să scap de diavol!"