Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Detalii şocante în cazul pompierului rănit după ce o cutie suspectă i-a explodat în faţă. Ce au surprins camerele de supraveghere (Video)

Ies la iveală informaţii teribile în cazul pompierului rănit la Cluj, după ce o cutie suspectă, asemănătoare uneia de bijuterii, i-a explodat în faţă. 

de Redactia Observator

la 22.06.2018 , 12:12

Ies la iveală informaţii teribile în cazul pompierului rănit la Cluj, după ce o cutie suspectă, asemănătoare uneia de bijuterii, i-a explodat în faţă. 

Cazul a fost preluat de Parchet, aşa că procurorii încearcă acum să stabilească cu exactitate cum s-a întâmplat totul.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Ieri, pompierul rănit de explozie a fost audiat o jumătate de oră, militarul spunându-le anchetatorilor că nu îşi explică cine ar fi vrut să îi facă rău şi de ce.

Un subofiţer ISU din Cluj a fost rănit în explozia unei cutii de bijuterii

Potrivit ultimelor informaţii, dispozitivul exploziv ansamblat într-o cutie de bijuterii ar fi fost lipit în cursul nopţii de miercuri spre joi pe caroseria maşinii, cu bandă dublă adezivă, însă, din cauza căldurii s-ar fi dezlipit şi ar fi căzut.

Acolo l-a găsit şi pompierul, iar în momentul în care a desfăcut cutia, aceasta a explodat.

Surse din anchetă au declarat pentru Observator că ar exista şi un suspect, pe care procurorii l-au văzut pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Bărbatul este filmat în timp ce dă târcoale maşinii pompierului, dar din cauza întunericului nu se vede exact momentul în care lipeşte dispozitivul pe caroseria autoturismului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Detalii şocante în cazul pompierului rănit după ce o cutie suspectă i-a explodat în faţă. Ce au surprins camerele de supraveghere (Video)