Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primele imagini din Cluj, după ce o cutie suspectă i-a explodat în faţă unui pompier. Militarul a fost rănit la mâini şi faţă (Video)

În această dimineaţă, în jurul orei 08.30, o cutie suspectă, aflată lângă un autoturism a explodat în momentul în care a fost ridicată de proprietarul autoturismului, un pompier din cadrul ISU Cluj.

de Redactia Observator

la 21.06.2018 , 10:38

În această dimineaţă, în jurul orei 08.30, o cutie suspectă, aflată lângă un autoturism a explodat în momentul în care a fost ridicată de proprietarul autoturismului, un pompier din cadrul ISU Cluj.

Explozia a avut loc pe strada Bucium, în cartierul Mănăștur.

“În jurul orei 08:30, în cartierul Mănăştur, din Cluj-Napoca, s-a produs o deflagraţie în urma căreia o persoană a fost rănită. Din primele informaţii, un bărbat care se deplasa spre autoturismul său parcat, a observat o cutie în apropierea vehiculului şi, în momentul în care ar fi ridicat-o de pe jos, aceasta a explodat, rănindu-l.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La faţa locului sunt prezenţi poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, criminalişti, precum şi Grupa pirotehnică din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale. Din datele deţinute, bărbatul a suferit răni uşoare”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Incidentul a avut loc în momentul în care pompierul a ieșit din tură, iar ctuia respectivă părea a fi o cutie cu bijuterii.

Potrivit primelor informații, ar fi vorba despre un dispozitiv artizanal improvizat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Primele imagini din Cluj, după ce o cutie suspectă i-a explodat în faţă unui pompier. Militarul a fost rănit la mâini şi faţă (Video)