Antena Meniu Search
x

Noi detalii despre starea lui Bogdan, poliţistul împuşcat în cap de propria iubită: 'Cel mai bine este să stea sedat'

Bogdan Dumitrescu, poliţistul de la Crimă Organizată, împuşcat în cap de propria iubită, este internat în continuare în stare gravă la spital.

Noi detalii despre starea lui Bogdan, poliţistul împuşcat în cap de propria iubită - Facebook

Bogdan Dumitrescu, poliţistul de la Crimă Organizată, împuşcat în cap de propria iubită, este internat în continuare în stare gravă la spital.

Bogdan este în comă indusă încă de când a fost internat, iar familia a decis ca tânărul să fie transferat la un spital din Bucureşti.

Totuşi, decizia finală aparţine medicilor care decid dacă pacientul poate fi transferat.

Medicul care se ocupă de poliţist, Daniela Mititelu, din cadrul Secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Craiova, a declarat că cel mai bine pentru poliţist este să rămână sedat.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţistul Bogdan Dumitrescu se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost împuşcat în cap, din greşeală, de propria lui iubită.

Tânăra se juca cu pistolul poliţistului atunci când arma s-a descărcat, iar glonţul i-a străpuns mâna şi apoi capul lui Bogdan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Noi detalii despre starea lui Bogdan, poliţistul împuşcat în cap de propria iubită: 'Cel mai bine este să stea sedat'