Antena Meniu Search
x

Detalii teribile în cazul accidentului de la Petreşti. Şoferul era beat şi şi-a abandonat iubita şi cei doi copii în maşină (Video)

Ies la iveală detalii şocante în cazul accidentului urmat de incendiu, petrecut în prima zi de Crăciun, la Petreşti, în judeţul Alba.

de Redactia Observator

la 11.12.2019, 18:09

Ies la iveală detalii şocante în cazul accidentului urmat de incendiu, petrecut în prima zi de Crăciun, la Petreşti, în judeţul Alba.

Se pare că şoferul care rupt ţeava de gaz de pe marginea drumului, provocând un incendiu, era beat în momentul producerii accidentului.

Mai mult, bărbatul nu avea nici permis şi a fugit imediat după impact, abandonându-şi iubita şi cei doi copii pe care el îi are din prima căsătorie.

Din fericire, femeia a ieşit din maşină şi a reuşit să-i scoată şi pe cei doi copii.  

Iubitul acesteia a fost găsit de poliţie după o oră de la producerea accidentului. Avea o rană la cap şi dureri în zona toracelui.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi instanţa i-a dat control judidiciar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maşina a lovit o conductă de gaz, care a luat foc

Reamintim că accidentul s-a produs ieri, în ziua de Crăciun.

În localitatea Petrești, judeţul Alba, pe drumul Sebeș – Șugag, şoferul unei maşini înmatriculate în Sibiu a pierdut controlul volanului și a lovit o conductă de gaz. 

În urma impactului, la țeava de gaz a izbucnit și un incendiu pentru care a fost necesară intervenția pompierilor. Garda din Sebeş a intervenit cu 2 Autospeciale și o ambulanță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Detalii teribile în cazul accidentului de la Petreşti. Şoferul era beat şi şi-a abandonat iubita şi cei doi copii în maşină (Video)