Antena Meniu Search
x

Detalii teribile despre crima de la Fărcaşa. Gabriela a fost găsită fără viaţă de fiul ei de 14 ani

Ies la iveală detalii teribile despre crima de la Fărcaşa. Gabriela a fost găsită fără viaţă de fiul ei de 14 ani, în casa părinţilor femeii. Se refugiase acolo de trei săptămâni, ca să scape de soţul violent.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 17.02.2019, 13:52

Ies la iveală detalii teribile despre crima de la Fărcaşa. Gabriela a fost găsită fără viaţă de fiul ei de 14 ani, în casa părinţilor femeii. Se refugiase acolo de trei săptămâni, ca să scape de soţul violent.

Gherghe Zănoagă, 42 de ani, şi-a ucis soţia cu o armă artizanală sâmbătă seara, chiar în casa socrilor ei. Gabriela stătea acolo de trei săptămâni, iar bărbatul s-a dus peste ea seara. Din nefericire, părinţii femeii erau plecaţi la o vecină. Nimeni nu a auzit împuşcătura.

Cei doi soţi erau separaţi şi cei doi copii ai lor, o fetiţă de 12 ani şi un băiat, rămăseseră în casă cu tatăl, care nu i-a lăsat să plece şi spera să o aducă înapoi acasă pe femeie, în acest fel. Băiatul lor, de 14 ani, s-a dus sâmbătă seara până la bunici, la mama lui, dar a găsit-o fără suflare. El a dat alarma.

Gheorghe Zănoagă, zis Lulu, e cunoscut în Fărcaşa ca un bărbat violent şi pus pe scandal. Tocmai din aceste motive, Gabriela a decis să se despartă de el, dar se pare că bărbatul nu s-a împăcat cu ideea de a fi părăsit de femeie.

Pe acelaşi subiect

Gabriel a fost ucisă cu un foc de armă

Era în jurul orei 20, când bărbatul de 42 de ani a mers la casa socrilor săi din comuna Fărcaşa. Acolo stătea de aproape trei săptămâni soţia sa, sătulă de certurile pe care le-ar fi avut acasă. Femeia de 35 de ani era singură, când bărbatul a intrat peste ea în casă şi a împuşcat-o în piept cu o armă artizanală. A lăsat-o fără suflare, prăbuşită la pământ, a scris un bilet în care îşi cere iertare de la cei doi copii şi a dispărut. 

Gheorghe a fost prins în jurul orei 1.30, ascuns pe munte într-un adăpost pentru animale. Avea arma crimei asupra lui. Imediat ce a fost ridicat, el le-a spus poliţiştilor că se simte foarte rău şi a fost dus la spital pentru investigaţii. 

În cursul zilei de astăzi va ajunge în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Este cercetat penal pentru omor. Trupul femeii ucise a fost transportat la Medicina Legală pentru necropsie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Detalii teribile despre crima de la Fărcaşa. Gabriela a fost găsită fără viaţă de fiul ei de 14 ani