Antena Meniu Search
x

Detalii uluitoare despre mega-jaful de bijuterii comis de un român în Paris. E cea mai mare spargere din ultimii 10 ani din Franța! Paguba: 5,5 milioane de Euro

Presa franceză vuiește despre furtul comis de un român, la un magazin de bijuterii din Paris. Hoțul a luat bijuteriile și le-a înlocuit cu unele false. Paguba e de 5,5 milioane de Euro.

Presa franceză vuiește despre furtul comis de un român, la un magazin de bijuterii din Paris. Hoțul a luat bijuteriile și le-a înlocuit cu unele false. Paguba e de 5,5 milioane de Euro.

Furtul a fost comis pe 30 decembrie, la 10 dimineața, deși zona era circulată. Hoțul a pătruns într-un magazin de bijuterii de lux al mărcii elvețiene, De Grisogono, situat în Arondismentul VIII din Paris. Magazinul e situat la aproximativ un kilometru de obiective ca Arcul de Triumf, de Moulin Rouge sau Place de la Concorde.

Individul s-a dat drept specialist. A cerut vânzătorilor să-I arate mai multe bijuterii. S-a declarat interesat de două diamante brute și de două inele cu diamante și alte pietre prețioase, spune presa franceză.

Pe acelaşi subiect

A plecat apoi, fără să cumpere nimic. Bijutierul și-a dat seama ce s-a întâmplat abia la amiază. A descoperit, uluit, că așa-zisul expert furase bijuteriile și le înlocuise cu niște copii fără pic de valoare.

Îngrozit, a sunat la poliție. Evaluarea pagubei le-a dat fiori celor de la magazin. Hoțul i-a sărăcit cu 5,5 milioane de euro. Anchetatorii francezi au spus că suspectul pe care-l caută are vârsta în jur de 40 de ani.

Potrivit ziarelor franceze, e cel mai mare jaf de bijuterii produs în Franța în ultimii 10 ani.

Potrivit Hotnews.ro, hoțul este român și a fost arestat. George Ploscaru, din Ploiești, ar fi fost ajutat de 2 sârbi și a primit jumătate din pradă, un inel și un diamant, spune Hotnews. A încercat să le vândă unor străini, în București. Individul a fost prins de polițiști.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Detalii uluitoare despre mega-jaful de bijuterii comis de un român în Paris. E cea mai mare spargere din ultimii 10 ani din Franța! Paguba: 5,5 milioane de Euro