Antena Meniu Search
x

'Spintecătorul' din Piteşti, abia eliberat din puşcărie, a desfigurat un tânăr într-un bar

Dan Florin Cîrstea, un tânăr de 33 de ani din Piteşti, cunoscut drept 'Spintecătorul' după ce a tăiat gâtul unui rival cu o sabie, recent eliberat din penitenciar, a desfigurat un tânăr într-un bar din oraş.

Dan Florin Cîrstea, un tânăr de 33 de ani din Piteşti, cunoscut drept 'Spintecătorul' după ce a tăiat gâtul unui rival cu o sabie, recent eliberat din penitenciar, a desfigurat un tânăr într-un bar din oraş.

Cîrstea a fost eliberat din penitenciar, acolo unde executa o pedeapsă pentru tentativă de omor, în luna octombrie 2018, în baza recursului compensatoriu.

Deşi mai avea de executat 737 de zile, Cîrstea a fost pus în libertate.

După numai două luni, în noaptea de 22 spre 23 decembrie 2018, Cîrstea a desfigurat un tânăr într-un local din centrul oraşului Piteşti.

Pe acelaşi subiect

Victima interlopului a ajuns la spital cu maxilarul rupt, iar la începutul acestui an a depus plângere împotriva agresorului.

Marţi, 15 ianuarie, Dan Florin Cîrstea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe.

Dan Florin Cirstea este deţinutul eliberat recent din închisoare

'Spintecătorul' din Piteşti, eliberat cu 737 de zile mai devreme

Fapta pentru care tânărul din Piteşti şi-a câştigat porecla de 'Spintecătorul' şi a ajuns în închisoare s-a întâmplat în iulie 2015, atunci când Cîrstea s-a luat la bătaie cu un tânăr în faţa restaurantului 'La Strada'.

Scandalul a început după ce victima l-a luat la rost pe Cîrstea pentru că s-ar fi uitat inadecvat la iubita lui.

După câteva minute, Cîrstea s-a dus la maşina lui, un Porsche Panamera, şi a scos din portbagaj o sabie cu care i-a tăiat gâtul rivalului său.

Victima a ajuns în stare critică la spital, medicii fiind nevoiţi să îi facă transfuzii cu 6 litri de sânge pentru a-i salva viaţa.

După tentativa de omor, Cîrstea a fugit în Suedia, fiind prins în oraşul Malmo şi extrădat în România.

El a fost condamnat de Tribunalul Argeş la cinci ani şi zece luni de închisoare, însă a executat doar trei ani şi două luni, fiind eliberat în baza recursului compensatoriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » 'Spintecătorul' din Piteşti, abia eliberat din puşcărie, a desfigurat un tânăr într-un bar