Antena Meniu Search
x

Video "Dezastru! Dezastru!". Accident feroviar în Bihor, la Diosig. Mai multe trenuri de călători au fost anulate, după ce un vagon de marfă s-a răsturnat pe calea ferată

Un vagon de marfă s-a răsturnat pe calea ferată, ieri după-amiază, în judeţul Bihor, iar traficul a fost dat peste cap ore-n şir. În urma acestui incident şinele s-au deformat, iar angajaţii CFR au fost nevoiţi să le repare pentru ca traficul feroviar să poată fi reluat. Din fericire, incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. 
 

de Redactia Observator

la 06.04.2022, 09:01

Vezi și

Accidentul feroviar s-a produs în timpul unor manevre efectuate în halta Diosig, judeţul Bihor, în jurul prânzului. În timp ce încerca să treacă un macaz pentru a schimba liniile, unul dintre vagoanele trenului de marfă s-a răsturnat, trăgând, în cădere, alte două vagoane de pe şine.

Martor: Trei vagoane au fost defecte. Au mai căzut la încărcare, din câte am înţeles. S-a făcut manevră de scoatere a vagoanelor pentru descărcarea lor la linia 5 şi s-a produs ce s-a produs.

Pasagerii, preluați de microbuze

Mai multe trenuri de călători au fost anulate, iar altele au avut întârzieri din cauza accidentului. Pasagerii au fost preluaţi de microbuze, care i-au transportat între staţiile Săcuieni Bihor şi Oradea.

Pe acelaşi subiect

Martor: Se lucrează la deblocarea căii ferate. Reparaţia ei va dura ceva timp. 

Martor: Dezastru! Ce părere să avem? Dezastru!

După câteva ore, angajaţii CFR au eliberat linia, dar chiar şi aşa traficul s-a defăşurat cu dificultate, iar trenurile care au trecut prin acea zonă au ajuns la destinaţii cu aproape o oră întârziere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Dezastru! Dezastru!". Accident feroviar în Bihor, la Diosig. Mai multe trenuri de călători au fost anulate, după ce un vagon de marfă s-a răsturnat pe calea ferată