Antena Meniu Search
x

Video O şoferiţă începătoare a scăpat cu răni uşoare, după ce a fost spulberată de tren. "Maşina e sub orice critică"

O şoferiţă începătoare a scăpat doar cu o zgârietură după ce camioneta pe care o conducea a fost spulberată de tren. S-a întâmplat aseară, în Buzău. Cei care au văzut cum arată camioneta nu se mai aşteptau să găsească pe cineva în viaţă.

de Redactia Observator

la 26.03.2022, 20:00

Vezi și

După impact, camioneta s-a răsturnat şi a rămas înfiptă sub locomotivă. Zgomotul făcut la impact şi scrâşnetul roţilor de tren i-au speriat pe călători. Oamenii au sărit să dea o mână de ajutor, aşteptându-se la ce era mai rău. Spre surpriza şi bucuria lor, în maşina făcută bucăţi, şoferiţa era aproape nevătămată.

Ion Băniceanu, controlor tren: Era încarcerată, era prinsă sub maşină, am scos-o în câteva minute, puţin lovită la cap. Maşina e sub orice critică. Şoferiţa am văzut că e bine. Eu am fost printre primii care am sărit, mai era o persoană care a spart parbrizul şi a ieşit fără probleme. O julitură puţin la cap.

Mecanicul a avut prezenţă de spirit şi a frânat imediat ce a sesizat pericolul, aşa că trenul s-a oprit după aproximativ 10 metri.

Călător: Dintr-o dată s-a auzit o buşitură. Imediat ne-am uitat pe geam şi am mers acolo să vedem ce s-a întâmplat. 

Pe acelaşi subiect

A scăpat ca prin urechile acului

Tânăra de 21 de ani din Buzău avea permis doar de câteva luni şi nu s-a asigurat în momentul în care a traversat calea ferată dintre Buzău şi Nehoiaşu, semnalizată doar cu un indicator. 

Plt. adj. Marian Soare, ISU Buzău: Am acordat prim ajutor medical persoanei implicată în accident. Ulterior, persoana a refuzat transportul la spital.  

Şoferiţa începătoare va rămâne pieton pentru o perioadă lungă de timp. 

Ane Marie Vrapciu, IPJ Buzău: Fiind luată măsura reţinerii permisului în vederea suspendării dreptului de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

Pompierii au reuşit să scoată camioneta de sub tren doar cu ajutorul unui excavator. Bucată cu bucată. Calea ferată a fost blocată mai bine de trei ore până când resturile de maşină au fost date la o parte de pe şine. Din fericire, niciunul dintre călătorii aflaţi în tren nu a fost rănit în accident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O şoferiţă începătoare a scăpat cu răni uşoare, după ce a fost spulberată de tren. "Maşina e sub orice critică"