Antena Meniu Search
x

Dezastru în seara de Ajun pentru trei familii din Tarcău. Un incendiu puternic le-a cuprins locuinţele, în urma unui scurtcircuit electric

Trei gospodării din localitatea Tarcău au fost afectate de un incendiu care a izbucnit, în Ajunul Crăciunului, din cauza unui scurtcircuit electric, a informat, luni, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

de Redactia Observator

la 25.12.2023, 13:58

- ISU Neamt

La faţa locului au intervenit pompierii voluntari din Tarcău şi Bicaz, pompierii Detaşamentului Piatra-Neamţ şi cadre medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

"La sosirea primelor echipaje de intervenţie, incendiul se manifesta în trei gospodării: într-una ardeau generalizat anexele gospodăreşti şi parţial acoperişul casei, în alta acoperişul locuinţei, iar în alta o anexă gospodărească, existând posibilitatea propagării la vecinătăţi", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, potrivit Agerpres.

La prima gospodărie unde a izbucnit incendiul au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 10 metri pătraţi, anexele gospodăreşti construite din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 100 metri pătraţi, 5 metri cubi de lemn de foc şi acoperişul unui garaj pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi. La a doua gospodărie au ars acoperişul pe o suprafaţă de 60 metri pătraţi, elemente de tâmplarie şi 30 metri pătraţi dintr-un perete al casei, iar la a treia gospodărie au ars 6 metri pătraţi dintr-un perete.

Proprietara celei de a doua gospodării, o femeie în vârstă de 44 ani, a fost asistată medical la locul evenimentului de către echipajul SAJ, deoarece a suferit un atac de panică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Dezastru în seara de Ajun pentru trei familii din Tarcău. Un incendiu puternic le-a cuprins locuinţele, în urma unui scurtcircuit electric