Antena Meniu Search
x

Galerie foto Dezastru pe autostrada A1, după un accident mortal înfiorător. O dubă a fost spulberată de TIR pe contrasens, pe breteaua care face legătura cu DN 7

Imagini de coșmar, noaptea trecută, pe breteaua care face legătura între A1 și DN 7, în Sibiu, după ce o dubă a pătruns pe contrasens, unde a fost spulberată de un TIR. Atât tânărul care se afla la volanul autoutilitarei - un băiat de 22 de ani fără permis de conducere -, cât și pasagerul din același vehicul, în vârstă de 20 ani, ambii din Hunedoara, și-au pierdut viața. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.06.2023, 07:56

Tragedia s-a produs pe autostrada A1, la kilometrul 225, pe breteaua de acces spre DN 7 Boița. Potrivit IPJ Sibiu, duba a intrat frontal într-un TIR condus de un bărbat din Alba. 

"Din primele investigații a rezultat faptul că, în timp ce conducea o autoutilitară spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, un bărbat a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu TIR, condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Alba. Din păcate, impactul a dus la decesul conducătorului autoutilitarei și al pasagerului din același vehicul", au transmis polițiștii sibieni.

Aceștia au precizat că, în momentul producerii accidentului, "autoutilitara era condusă de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, care nu deține permis de conducere, iar pasagerul este un tânăr în vârstă de 20 de ani, ambii din județul Hunedoara".

Șoferul și pasagerul din dubă au murit 

Pe acelaşi subiect

La locul accidentului, ISU Sibiu a intervenit cu o autospecială de stingere, una de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de transport victime multiple, dar și un echipaj SAJ cu medic. La sosirea forțelor de intervenție, două victime erau încarcerate.

Șoferul autoutilitarei a fost descarcerat, fiind inconștient, în stop cardio-respirator. Din nefericire, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. La fel și pasagerul din dubă, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. 

"ISU Sibiu intervine de urgență pe A1, la km. 225, pe breteaua care face legătura între A1 și DN 7, la un accident rutier în care sunt implicate un TIR și o autoutilitară. La fața locului sunt mobilizate o autospecială de stingere, una de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de transport victime multiple și un echipaj SAJ cu medic. La sosirea forțelor două victime erau încarcerate. Un bărbat, șoferul autoutilitarei, a fost descarcerat, fiind inconștient, în stop cardio-respirator. Din nefericire în urma manevrelor de resuscitare bărbatul nu a răspuns acestora, astfel medicul a declarat decesul său. Pasagerul autoutilitare, prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarându-l decedat la locul accidentului", a informat ISU Sibiu.

În urma accidentului, traficul rutier pe A1, între kilometrul 224+700 (Boița) și kilometrul 238 (Mohu) a fost deviat pe DN 1/DN 7. 

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv conducere fărăpermis. Traficul a revenit la normal în jurul orei 05.30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Dezastru pe autostrada A1, după un accident mortal înfiorător. O dubă a fost spulberată de TIR pe contrasens, pe breteaua care face legătura cu DN 7