Antena Meniu Search
x

Video Momentul şicănării mortale din Suceava, surprinsă de o cameră de supraveghere. Şoferul care a provocat accidentul în care au murit doi oameni a fost arestat

Tânărul care a şicanat în trafic un rival în dragoste până când acesta a făcut accident a fost arestat. Judecătorii din Suceava au luat decizia după ce au văzut imagini care arată clar că suspectul a lovit intenţionat maşina victimei. În accident au murit o fetiţă de patru ani şi un pasager din automobilul care s-a făcut praf. 

de Angela Bertea

la 22.06.2023, 20:02

Vezi și

Cei doi rivali în dragoste se urmăresc cu maşinile şi par să vrea să se lovească reciproc. După câţiva kilometri de şicane în trafic, automobilul condus fostul soţ al femeii s-a oprit într-un cap de pod. Împreună cu el erau cele două persoane care au murit în urma impactului. 

Momentul şicănării mortale din Suceava, surprinsă de o cameră de supraveghere

Martor: Eu l-am scos din maşină pe cel decedat. În timp ce eu mă ocupam cu bărbatul de acolo din maşină, un bărbat a venit a luat fetiţa şi strigă, duceţi-mă la spital cu fata. 

Celălalt şofer implicat în cursa de pe şosea este un tânăr de 22 de ani - avea o relaţie cu fosta soţie a bărbatului care a intrat cu maşina în capul de pod. 

Pe acelaşi subiect

Unchiul şoferului de 22 de ani+reporter: El de mai demult stă cu femeia aia. 

- Şi acum a venit soţul femeii?

- Păi da soţul era cu maşina.A mai fost pe aici, au fost ameninţări, au mai fost. A venit din câte am înţeles la scandal, că ei au mai fost.

Sora bărbatului mort în accident: A avut loc o altercaţie între ei doi, foştii soţi şi atunci concubinul a început scandalul. Fratele meu şi şoferul maşinii, soţul respectivei, s-au urcat în maşină cu fetiţa şi au plecat spre Rădăuţi. La câteva minute, concubinul a plecat în urmărirea acestora. 

Tânărul de 22 de ani, care şi-a şicanat rivalul în trafic, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţia de ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Momentul şicănării mortale din Suceava, surprinsă de o cameră de supraveghere. Şoferul care a provocat accidentul în care au murit doi oameni a fost arestat