Antena Meniu Search
x

Video Dezastru pe Centura de nord a Craiovei, după ce o şoferiţa unui Sandero nu s-a asigurat. Un bărbat a murit pe loc

Tragedie, în această după-amiază, pe Centrura de Nord a Craovei. Un bărbat de 59 de ani a murit, iar o femeie a fost rănită şii transportată la spital, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de TIR, condus de un cetăţean croat.

de Redactia Observator

la 27.05.2024 , 15:25

Poliţiştii doljeni au precizat că accidentul a fost provocat de o femeie de 56 de ani, care se afla la volanul unui autoturism. 

Accident mortal pe Centura de Nord a Craiovei

"La data de 27 mai, ora 13.05, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe D.N. 65 F – Centura de Nord a Craiovei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj care au constatat faptul că o femeie, de 56 ani, din oraşul Piatra-Olt, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 65 F, la intersecţia cu strada Aviatorilor, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de deplasare, către stânga, fiind acroşată de un ansablu de vehicule (TIR) ce circula din sens opus, condus de un bărbat de 46 de ani, cetăţean croat. În urma evenimentului, un bărbat de 58 de ani, din oraşul Piatra-Olt, judeţul Olt, pasager în autoturism, a decedat, iar femeia a fost rănită", au explicat reprezentanţii IPJ Dolj.

Vezi și

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi condiţii la locul de muncă pe timp de caniculă?
Observator » Evenimente » Dezastru pe Centura de nord a Craiovei, după ce o şoferiţa unui Sandero nu s-a asigurat. Un bărbat a murit pe loc