Antena Meniu Search
x

Galerie foto Dezastru pe o șosea din Brăila, un șofer a murit în mașina zdrobită de TIR. Trafic blocat total pe DE 587

Imagini de coșmar, în această dimineață, pe un drum european din județul Brăila, în urma unui cumplit accident de circulație. Un șofer a murit, după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit cu un TIR. Tragedia s-a produs între localitățile Lanurile și Viziru.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.05.2023, 12:41

Traficul auto a fost blocat joi pe Drumul European 587, în județul Brăila, din cauza unui accident în care au fost implicate o mașină și un TIR.

Șoferul mașinii a murit

S-a întâmplat între localitățile Lanurile și Viziru și, din primele date, șoferul autoturismului a murit.

"În urmă cu puțin timp, pe DE 587, între localitatea Lanurile și Viziru a avut loc un accident rutier între un autoturism și un TIR. Din primele date, în urma evenimentului, șoferul autoturismului a decedat", au transmis polițiștii brăileni, în urmă cu puțin timp.

Pe acelaşi subiect

Traficul a fost blocat în totalitate, după accident, șoferii fiind sfătuiți să folosească rute ocolitoare.

Filmul tragediei din Brăila

Potrivit IPJ Brăila, nenorocirea s-a produs, după ce șoferul mașinii s-a angajat într-o depășire fără să se asigure, intrând în coliziune cu TIR-ul: "În această dimineață, în jurul orei 10:00, un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din orașul Însurăței, în timp ce conducea un vehicul pe DE 584, pe sensul de mers Lanurile - Valea Cânepii, s-ar fi angajat în depășirea unui alt vehicul fără a se asigura și a intrat în coliziune cu un TIR. În urma evenimentului, ambele auto implicate au ieșit în afara părții carosabile, TIR-ul răsturnându-se.

Șoferul de 55 de ani a decedat,  iar conducătorul TIR-ului, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Scorțaru Vechi, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ".

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Dezastru pe o șosea din Brăila, un șofer a murit în mașina zdrobită de TIR. Trafic blocat total pe DE 587