Antena Meniu Search
x

Video "Foarte haotic, ar fi putut fi fatal". Reacţia unui bodyguard, după incidentul cu papparazzi în care au fost implicaţi prinţul Harry şi Meghan

Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost la un pas de un accident catastrofal în New York din cauza paparazzilor. Anunţul vine de la purtătorul de cuvânt al prinţului Harry, care susţine că ducii de Sussex au fost urmăriţi de fotografi mai bine de două ore, timp în care au fost de mai multe ori la un pas de o tragedie. Toată lumea s-a gândit la moartea tragică a mamei sale, prinţesa Diana. Până şi primarul metropolei a condamnat comportamentul paparazzilor.

de Redactia Observator

la 18.05.2023, 08:45

Vezi și

Incidentul a avut loc după ce Meghan și Harry au participat, marți, la o ceremonie de decernare a unor premii la New York. Prinţul Harry, Meghan şi mama acesteia îşi fac loc cu greu printre zeci de blitzuri ale paparazzilor.  Nu scapă nici în momentul în care urcă în maşină. Imediat ce se pun în mişcare, mai multe autoturisme îi urmează la doar câţiva metri distanţă. 

Noaptea trecută, Ducele și ducesa de Sussex și doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire aproape catastrofală cu mașina, instigată de un grup de paparazzi extrem de agresivi. 

Cursa nebună prin New York ar fi durat mai bine de două ore, timp în care paparazzi au urcat cu maşinile pe trotuar şi au trecut pe culoarea roşie a semaforului în disperarea de a obţine o fotografie cu cei doi. Reprezentantul prinţului Harry susţine că mai multe coliziuni au fost evitate la limită. Poliţia a intervenit în ajutorul echipei de securitate a prinţului şi i-a adăpostit, temporar, pe Harry şi Meghan la un comisariat, până când ziariştii agresivi s-au mai calmat. 

Eric Adams, primarul: Cred că ar fi fost îngrozitor să-şi piardă viaţa vreun trecător nevinovat, într-o asemenea urmărire, sau să li se fi întâmplat chiar lor ceva. Deci cred că trebuie să fim foarte atenţi. Şi mi s-a părut că (ziariştii) au fost cam nesocotiţi şi iresponsabili. 

Pe acelaşi subiect

Până la urmă, cei doi au părăsit secţia de poliţie într-un taxi escortat de două echipaje ale forţelor de ordine. Şoferul taxiului spune că a fost, şi el, urmărit de maşini ale ziariştilor dar situaţia nu i s-a părut atât de gravă, deşi celebrii săi pasageri erau destul de speriaţi. În final, şoferul îl laudă pe Harry pentru că i-a dat 50 de dolari, deşi preţul cursei era de numai 17. 

Sukhcharn Sngh: Oameni drăguţi, dar păreau agitaţi. Cred că fuseseră urmăriţi toată ziua sau aşa ceva, deci erau destul de agitaţi. 

Chris Sanchez, un membru al echipei de securitate a cuplului care a vorbit exclusiv cu CNN, a declarat că incidentul a fost alarmant. "Nu am văzut, nu am experimentat niciodată așa ceva", a spus el. "Cu ceea ce am avut de-a face a fost foarte haotic."

Soții Sussex s-au speriat – dar au fost uşuraţi când s-au întors la apartamentul în care stăteau, a spus el. "Publicul a fost în pericol în mai multe puncte. Ar fi putut fi fatal", a spus Sanchez.

Incidentul, tras la indigo cu tragedia prinţesei Diana

Incidentul aduce aminte, în mod dramatic, de destinul tragic al mamei Prinţului Harry. Prinţesa Diana a murit în urmă cu 26 de ani, la Paris, într-un accident de maşină, provocat tot de o urmărire cu paparazii.  

Prinţul Harry: Cred că unul dintre cele mai grele lucruri cu care trebuie să mă împac este faptul că oamenii care au vânat-o în tunel erau aceiaşi care îi făceau fotografii în timp ce murea pe bancheta din spate a maşinii. 

Agresivitatea fotografilor este, de altfel, motivul principal pentru care prinţul Harry şi soţia sa au părăsit Casa Regală şi s-au mutat în Statele Unite. Acum două nopţi un intrus a fost arestat pe proprietatea ducilor de Sussex din California. Bărbatul de 29 de ani a fost reţinut la 2 dimineaţa de paznicii proprietăţii care au chemat poliţia. Individul fost arestat. În 2020, un alt băbat a fost prins când încerca să intre pe domeniu şi a primit un avertisment. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » "Foarte haotic, ar fi putut fi fatal". Reacţia unui bodyguard, după incidentul cu papparazzi în care au fost implicaţi prinţul Harry şi Meghan