Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dezastru pe o şosea din Satu Mare. Accident cu trei răniţi şi trei maşini implicate: circulaţia este blocată

Trei persoane au fost rănite într-un accident produs între trei maşini, miercuri seara, în localitatea Botiz, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Someş" Satu Mare.

de Redactia Observator

la 23.10.2024 , 21:18

Dezastru pe o şosea din Satu Mare. Accident cu trei răniţi şi trei maşini implicate; circulaţia este blocată Dezastru pe o şosea din Satu Mare. Accident cu trei răniţi şi trei maşini implicate; circulaţia este blocată - ISU

Potrivit sursei citate, o persoană, conştientă, acuzând dureri la picioare, a fost extrasă din autoturism şi predată echipajul SMURD B2.

"Trei persoane sunt asistate medical la faţa locului (sex masculin, vârsta aproximativă de 38 ani, toate trei). Victimele sunt conştiente şi prezintă diverse traumatisme şi policontuzii. În continuare se asigură măsurile PSI. Circulaţia este blocată pe ambele sensuri", precizează ISU.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă de prim ajutor SMURD B2 cu opt cadre militare de la Detaşamentul de Pompieri Satu Mare.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Evenimente » Dezastru pe o şosea din Satu Mare. Accident cu trei răniţi şi trei maşini implicate: circulaţia este blocată