Antena Meniu Search
x

Dezastru pe o șosea din Suceava. O șoferiță a murit în mașina zdrobită de un trailer care transporta autovehicule - VIDEO

O femeie a murit în mașina strivită de un trailer care transporta autovehicule, pe E85, la Cumpărătura. Accidentul a fost atât de violent încât mașina în care se afla femeia a fost pur și simplu zdrobită.

de Redactia Observator

la 16.12.2021, 16:32

Potrivit ISU Suceava, accidentul s-a produs la orele amiezii, pe raza localității Cumpărătura din Suceava, după ce un autoturism și un trailer care transporta autovehicule au intrat în coliziune frontală. În cele două vehicule se aflau doar șoferii. În urma accidentului, o femeie de 60 de ani, șoferiță în mașina zdrobită, a murit pe loc. 

ISU Suceava a transmis că la fața locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere, una pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a precizat că femeia a fost cea care a pătruns pe contrasens. Circulația rutieră a fost blocată în zonă pe ambele sensuri de mers și se estimează reluarea traficului în câteva zeci de minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Dezastru pe o șosea din Suceava. O șoferiță a murit în mașina zdrobită de un trailer care transporta autovehicule - VIDEO