Antena Meniu Search
x

Măsuri împotriva coronavirusului, pe Aeroportul Otopeni. Fluxurile de pasageri, dezinfectate la 4 ore (Video)

Autoritățile române au luat o serie de măsuri pentru a combate răspândirea noului coronavirus, printre care și dezinfectarea la fiecare 4 ore a fluxurilor de pasageri de la Aeroportul "Henri Coandă".

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.01.2020, 13:44

Dezinfecție o dată la 4 ore la Aeroportul Otopeni, pentru combaterea răspândirii infecției cu noul coronavirus
Măsuri împotriva coronavirusului, pe Aeroportul Otopeni. Fluxurile de pasageri, dezinfectate la 4 ore - Observator.tv

Autoritățile române au luat o serie de măsuri pentru a combate răspândirea noului coronavirus, printre care și dezinfectarea la fiecare 4 ore a fluxurilor de pasageri de la Aeroportul "Henri Coandă".

"În vederea combaterii răspândirii infecției cu noul coronavirus (2019-nCov), la aeroportul Henri Coandă a fost elaborat un plan de măsuri comun cu Ministerul Sănătății, Direcția pentru Sănătate Publică și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.

Acest plan de măsuri include distribuirea de materiale informative, completarea, de către pasagerii care vin din China, a unor chestionare, modul de tratare a acestor pasageri de către echipele medicale, precum și o serie de alte măsuri specifice, printre acestea numărându-se dezinfectarea, la interval de 4 ore, a fluxurilor de pasageri", au precizat reprezentanţii aeroportului.

Suplimentar, pe fluxurile de sosiri internaționale au fost amplasate și puse la dispoziția pasagerilor dispensere de gel dezinfectant pentru mâini.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a declarat joi epidemia declanşată de coronavirusul din China ca fiind o urgenţă globală, după ce boala a ucis 213 de oameni în China şi s-a extins în 22 de ţări şi regiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Măsuri împotriva coronavirusului, pe Aeroportul Otopeni. Fluxurile de pasageri, dezinfectate la 4 ore (Video)