Antena Meniu Search
x

Dialog straniu între un părinte cu un copil pozitiv Covid şi reprezentantul DSP: "Aproape că mă convinsese şi pe mine că al meu copil umblase din nuntă în botez, din festival în mall"

Dialogul dintre o mămică, al cărei copil a fost testat pozitiv de Covid, şi un reprezentant DSP a devenit viral pe internet, după ce femeia a încercat să îi explice, în zadar, că elevul de clasa a V-a s-a infectat la şcoală şi nu la nuntă, botez sau mall cum ar fi încercat să sugereze cu întrebările angajatul instituţiei publice.

de Monica Palade

la 07.10.2021, 14:37

Dialog straniu între un părinte cu un copil pozitiv Covid şi reprezentantul DSP: "Aproape că mă convinsese şi pe mine că al meu copil umblase din nuntă în botez, din festival în mall" - Shutterstock

„Stiti ca ministrul interimar al educatiei (ahhh, ce imi place cum suna!) repeta obsesiv ca elevii nu se imbolnavesc la scoala si noi ne revoltam pe aici? Ei bine, probabil el e convins de asta. Problema vine din alta parte, din raportarile pe care le primeste. Cel mic al meu, clasa a 5-a, a avut luni dimineata simptome, i-am facut PCR, pe seara am primit rezultatul pozitiv. Aseara m-au sunat de la DSP pentru ancheta epidemiologica.

O anchetă după ureche

-A calatorit in alta tara?

- Nu, s-a infectat la scoala?

Pe acelaşi subiect

- A calatorit in afara Bucurestiului?

- Nu, s-a infectat la scoala.

- A participat la vreo nunta?

- Nu, s-a infectat la scoala.

- A participat la vreun botez?

- Nu, s-a infectat la scoala.

- A participat la vreun alt eveniment cu numar mare de persoane?

-Nu, s-a infectat la scoala.

- A fost in MALL?

-Nu, s-a infectat la scoala!!!

- Bine, o sa trec aici sursa necunoscuta. V-am trimis toate actele, va mai urez doar sanatate tuturor.

- Stati un pic, v-am zis de 10 ori ca s-a infectat la scoala. Sunt 4 copii pozitivi din 17 cati sunt in clasa. Nu e sursa comunitara. Sursa e scoala!!!

- Biiine, voi trece scoala aici. Sanatate!

- Stati putin, adica nu ma intrebati la ce scoala e????

- Offf, bine, spuneti-mi scoala...

Cam acesta a fost dialogul meu cu reprezentantul DSP Bucuresti. Aproape ca ma convinsese si pe mine ca al meu copil umblase din nunta in botez, din festival in mall”, a scris femeia pe pagina sa de Facebook, postare care a fost distribuită în mediul online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Dialog straniu între un părinte cu un copil pozitiv Covid şi reprezentantul DSP: "Aproape că mă convinsese şi pe mine că al meu copil umblase din nuntă în botez, din festival în mall"