Antena Meniu Search
x

Video Explozie într-un bloc de pe "Aleea Iadului" din Bucureşti. Un martor a filmat cum un apartament a fost înghiţit de flăcări

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi dimineaţa, la un bloc cu 5 etaje din sectorul 5. Martorii spun că s-a auzit o explozie puternică, iar fumul dens se vedea de la blocurile vecine.

de Redactia Observator

la 02.11.2021, 14:05

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Incendiul a izbunit la 6 dimineaţa, într-un bloc situat pe Aleea Livezilor, din sectorul 5 al Capitalei. Din imaginile surprinse de către un vecin şi trimise pe Fii Observator, se vede cum apartamentul aflat la ultimul etaj este cuprins de flăcări. Iar la un moment dat s-au auzit şi mai multe explozii. 

Vecinii speriaţi au fost cei care au sunat la 112. Până în momentul de faţă nu se ştie dacă era cineva în apartament în momentul în care a izbucnit incendiul. 

Aleea Livezilor mai este cunoscută şi ca Aleea Iadului şi asta pentru că unii dintre oamenii care locuiesc aici pleacă ca să fure sau să cerșească în străinătate. Alții așteaptă să fie purtați de aici, în sicriu.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Explozie într-un bloc de pe "Aleea Iadului" din Bucureşti. Un martor a filmat cum un apartament a fost înghiţit de flăcări