Antena Meniu Search
x

Dincolo de scenă şi scandaluri, Michael Jackson era “un tată normal”

Michael Jackson a fost mereu criticat pentru felul în care își crește copiii. Totuși, nimeni nu știa cu adevărat cum este starul ca tată. După moartea sa copiii acestuia au rupt tăcearea.

 Michael Jackson a fost mereu criticat pentru felul în care își crește copiii. Totuși, nimeni nu știa cu adevărat cum este starul ca tată. După moartea sa copiii acestuia au rupt tăcearea.

Michael Jackson a încercat pe cât posibil să își țină copiii departe de ochii presei și de viața de artist. Așa că la fiecare ieșire în public îi scotea cu măști pe față. Pentru asta a fost criticat de nenumărate ori. Un incident care a șocat întreaga lume a fost cel în care și-a prezentat unul dintre copii de pe balcon. Incidentul a stârnit revoltă şi critici după ce starul era să îl scape din braţe.

Un alt subiect controversat a apărut în 2008 când Michael Jackson l-a obligat pe stomatolog sa-l anestezieze total pe fiul său Blanket, desi medicul nu avea autorizatia necesara pentru acest lucru. “Blanket, pus în pericol de Michael Jackson!”, titrau ziarele la aceea vreme.

Şi despre orientarea sa sexuală s-au spus multe. Aşa că nici apropourile că şi-ar abuza copiii nu au lipsit. După moartea sstarului, copiii au rupt tăcerea. "Era un tată normal", au spus aceştia.

"Simt uneori că nimeni nu a înţeles ce tată bun a fost el. Cred că era şi cel mai bun bucătar din lume", declara fiica starului, Paris Jackson care a vărsat râuri de lacrimi la moartea tatălui, când a făcut prima declaraţie.

"Era un tată normal, cu excepţia faptului că, pentru noi, el a fost cel mai bun tată care a existat vreodată", povesteşte Paris Jackson într-un interviu pentru Oprah Winfrey.

Prince şi Paris l-au descris pe regretatul artist drept un tată strict, dar care nu ezita să îi răsfeţe de fiecare dată când avea ocazia.

"A încercat să ne crească fără ca noi să ştim cine era el de fapt, dar nu prea i-a reuşit acest lucru", explică Paris zâmbind.

Copiii au vorbit şi despre hobby-urile şi aspiraţiile lor. Paris a mărturisit că doreşte să devină actriţă, iar fratele său Prince, cu un an mai tânăr, producător şi regizor de film. Deocamdată, însă, ei încearcă să trăiască, pe cât posibil, viaţa unor copii normali, dar mereu cu gândul la tatăl care i-a părăsit prea devreme.

VEZI ŞI:

Regele, fără secrete! Cele mai interesante lucruri despre Michael Jackson

Povestea unui MEGASTAR! Cinci ani fără UNICUL REGE!!!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Dincolo de scenă şi scandaluri, Michael Jackson era “un tată normal”