Antena Meniu Search
x

Video Directorul unui liceu din Iaşi a primit mită 300 de euro ca să transfere un elev. Tranzacţia cu iz penal, chiar pe holurile şcolii

Este anchetă în cancelaria unui liceu din Iaşi. Directorul instituţiei a intrat în vizorul procurorilor DNA după ce ar fi primit mită să transfere un elev. Tranzacţia cu iz penal s-ar fi făcut chiar pe holurile şcolii. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 19.12.2023, 14:39

Vezi și

Totul a pornit de la dorinţa unei educatoare de la o grădiniţă din oraş de a-şi transfera copilul la liceul Vasile Alecsandri, un liceu cunoscut şi destul de căutat în Iaşi. Pentru că elevul nu putut intra pe merit la acest liceu, femeia a încercat să îi faciliteze accesul dând mită prin ajutorul directoarei la grădiniţa unde lucra.

Mită de 300 de euro pentru transfer

Aceasta din urmă a luat legătura chiar cu directorul liceului Vasile Alecsandri, i-a dat acestuia din partea educatoarei, chiar pe holurile unităţii de învăţământ, suma de 300 de euro, primită pentru a realiza acest transfer, doar că pe fir au intrat imediat şi anchetatorii. S-a deschis un dosar penal încă din august pentru luare şi dare de mită, iar acum a fost trimis în judecată. Rămâne de văzut ce măsuri vor fi luate împotriva celor trei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Directorul unui liceu din Iaşi a primit mită 300 de euro ca să transfere un elev. Tranzacţia cu iz penal, chiar pe holurile şcolii