Antena Meniu Search
x

Paştele, sărbătorit cu distracţie fără limite pe litoral. Şampania a curs în valuri la Mamaia (Video)

Miile de turişti aflaţi în Mamaia au prins din nou răsăritul în cluburile din nordul staţiunii. Nu cu gândul la Înviere, ci la opulenţă. Şampania scumpă a curs în valuri, iar notele de plată au avut multe zerouri în coadă.

de Redactia Observator

la 28.04.2019, 11:21

Vezi și

Miile de turişti aflaţi în Mamaia au prins din nou răsăritul în cluburile din nordul staţiunii. Nu cu gândul la Înviere, ci la opulenţă. Şampania scumpă a curs în valuri, iar notele de plată au avut multe zerouri în coadă. Dar parcă nimeni nu s-a mai uitat la bani, atât vreme cât doar distracţia a contat. Şi nu pare să fi deranjat pe nimeni, dacă ne luăm după imaginile surprinse în parcările din faţa cluburilor. ​

Peisajul semăna mai degrabă cu o expoziţie de maşini de lux. Dar bolizii de sute de mii de euro stau înşiraţi într-o parcare din nordul staţiunii Mamaia. La câţiva metri distanţă, cluburile sunt deja pline încă din timpul zilei.

A fost a treia noapte consecutivă pentru tinerii care au ales Mamaia pentru minivacanţa de Paşti. Cel mai mare festival de muzică electronică a mers mai departe, dar are de acum concurenţă serioasă în localurile de lux care adună mii de turişti şi zeci de artişti internaţionali tot sezonul. Au urcat pe scenă Era Istrefi şi Fat Joe. 

Iar când doar distracţia e cea care contează, nimeni nu se mai uită la miile de euro date pe şampaniile aduse la metru. Petrecerea s-a încheiat dimineaţă, dar odihna nu va dura mult. Urmează o nouă noapte incendiară în Mamaia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Paştele, sărbătorit cu distracţie fără limite pe litoral. Şampania a curs în valuri la Mamaia (Video)