Antena Meniu Search
x

Distracţie la iarbă verde, de Paşte. Turiştii au luat cu asalt Valea Cerbului din Buşteni

Am avut parte de o vreme aproape perfectă în prima zi de Paşte! Multe grade în termometre, soare din plin şi un vânticel plăcut, cât să ţină vie flacăra distrac

Vezi și

Am avut parte de o vreme aproape perfectă în prima zi de Paşte! Multe grade în termometre, soare din plin şi un vânticel plăcut, cât să ţină vie flacăra distracţiei.

Pe o pătură, în aer liber, Daria îşi învaţă verii de doar 5 luni cel mai frumos obicei de Paşte. Sunt o familie numeroasă. 

Întrunirea are loc în parcul de la Cernica, iar mesele gem de preparate tradiţionale. În mijlocul lor, o candelă în care au luat lumină. 

Alături, la câteva grătare depăratre, un bucătar de meserie a întins mesele ca la restaurant: platouri de sezon, ouă de gâscă frumos colorate şi un curcan la cuptor. 

ION ADRIAN, bucătar:

Curcanul merge foarte mult cu fructe, mai ales daca avem si o garnitura de pilaf cu stafide, este foarte bun.

La orele amiezii, cu greu mai găseai un loc să întinzi o pătură. Dar nu toată lumea a venit să mănânce. Cu soare blând şi 22 de grade, vremea a fost perfecta şi pentru jocurile în aer liber. 

Vremea frumoasă i-a făcut pe mulţi să aleagă escapadele în natură. La Buşteni, pe Valea Cerbului, câteva familii au venit cu rulotele. 

Grătarele au sfârâit toată ziua, iar sunetul lor a fost completat cu muzică populară. O familie de vrânceni a venit de acasă cu ceaunul, pentru a-şi pregăti o reţetă veche de miel.

Petrecăreţii au noroc şi mâine. Vremea se anunţă la fel de frumoasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Distracţie la iarbă verde, de Paşte. Turiştii au luat cu asalt Valea Cerbului din Buşteni