Antena Meniu Search
x

Video Distracţie la piscină în plină iarnă. Zeci de turişti din vestul ţării s-au bucurat din plin de o zi de duminică ca-n miez de vară

Nu doar pe pârtii a fost distracţie în weekend. Cei care au vrut să fugă de frig şi zăpadă, au mers la bălăceală. Bazinele încălzite din complexul acvatic din Deva au fost pline ochi ieri. Zeci de turişti din vestul ţării s-au bucurat din plin de o zi de duminică ca-n miez de vară, cu valuri şi tobogane cu apă.

de Marius Alexoiu

la 07.02.2022, 08:35

Vezi și

Aşezat la poalele cetăţii din Deva, complexul acvatic a atras numeroşi localnici, dar şi turişti din toată ţara, în acest weekend. Oamenii au mers să se relaxeze în bazinul cu valuri, dar şi în jacuzzi. Şi pe toboganele pentru copii a fost larmă mare, de dimineaţă până seara. Apa are temperatura perfectă - între 33 şi 35 de grade - aşa că oamenii uită de gradele cu minus de afară.

Vizitatorii se pot distra în siguranţă, complexul are serviciu permanent de salvamari, iar aceştia sunt pregătiţi să intervină prompt în orice situaţie. "Duminica în general vin foarte mulţi, din foarte multe judeţe, fiind şi liberi. Vin foarte mulţi cu copii mici", a declarat Daniel Deji - şef serviciu salvamari. Costul unui bilet în paradisul acvatic variază între 20 şi 55 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Distracţie la piscină în plină iarnă. Zeci de turişti din vestul ţării s-au bucurat din plin de o zi de duminică ca-n miez de vară