Antena Meniu Search
x

Video "Doamne, ce mă fac eu?". Directorul Palatului Culturii din Drobeta-Turnu Severin a murit, după ce a căzut secerat în mijlocul drumului

Sorin Vidan, directorul Palatului Teodor Costescu din Drobeta-Turnu Severin, a murit fulgerător în această după-amiază, la scurt timp după ce a plecat de la serviciu spre casă. Bărbatului i s-a făcut rău şi a căzut ca secerat în mijlocul drumului, pe o pistă pentru biciclete. 

de Redactia Observator

la 01.04.2022, 20:19

Vezi și

Sorin Vidan plecase de la serviciu, de la Palatul Teodor Costescu din Drobeta-Turnu Severin și se îndrepta spre casă. Trecătorii au sunat la 112 și au anunțat faptul că un om este căzut pe pista de biciclete de lângă parcul central al orașului.  Potrivit apropiaţilor, bărbatul suferea de probleme cardiace şi ar fi intrat în stop cardio-respirator. Îngenunchiată de durere, soţia lui nu a putut rezista şocului.  "Soarele meu, viaţa mea, inima mea, soarele meu. Au, Doamne, ce mă fac eu? Aoleu! Soare, scoală-te, nană!", au fost cuvintele de durere ale soţiei ajunse la locul tragediei.

Sorin Vidan a fost un scriitor, sociolog, filosof, ziarist, licenţiat în sociologie şi filosofie şi absolvent de cursuri universitare de Managementul Culturii şi Schimbării Organizaţionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Doamne, ce mă fac eu?". Directorul Palatului Culturii din Drobeta-Turnu Severin a murit, după ce a căzut secerat în mijlocul drumului