Antena Meniu Search
x

Video "Doamne, Dumnezeule, este ceva de groază". O femeie a murit, după ce maşina cu volan pe dreapta în care se afla a intrat într-un TIR, în Gorj. La volan, se afla fiul său

O femeie 69 de ani a murit, iar un bărbat a fost rănit în urma unui cumplit accident rutier, care a avut loc pe raza comunei Bilteni, sat Moi, judeţul Gorj.

de Monica Palade

la 15.02.2022, 16:35

Vezi și

Şoferul unui Mercedes cu volan pe dreapta, în vârstă de 47 de ani, a încercat să facă o depăşire, moment în care ar fi intrat în coliziune cu un TIR. În urma impactului, autoturismul a ajuns în şanţ, iar femeia a fost proiectată pe geam, informează reporterul Observator Alin Stan.

Incidentul a avut loc în jurul orei 14.00. Martorii prezenţi la faţa locului au încercat să îl scoată din autoturism pe bărbatul rănit, care era nimeni altul decât fiul victimei. Bucăţi din maşină au fost împrăştiate pe zeci de metri, pe şosea. 

La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Detașamentelor de Pompieri Tg-Jiu și Motru cu 2 Ambulanţe SMURD și o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, precum și două ambulanţe SAJ Gorj. Şoferului rănit i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, fiind preluat de echipajul SMURD, și transportat la spital pentru investigații amănunțite.

„Fraţilor, femeia este moartă pe marginea şanţului. Maşina este catasrofă, s-a rupt în două. Doamne, Dumnezeule, este ceva de groază. Nu pot să îmi revin", a declarat un martor care a filmat imediat după impact.

Pe acelaşi subiect

Ce spun poliţiştii

La data de 15 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Rovinari au fost sesizați prin apelul 112 de un participant la traficul rutier, cu privire la faptul că în localitatea Moi ar fi avut loc un accident rutier.

Din cercetările efectuate la faţa locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 47 de ani, din comuna Bălești, în timp ce se deplasa din direcția Rovinari, în direcția Turceni, s-ar fi angajat în depășirea unui autoturism, moment în care ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor marca și semiremorca, condus de un barbat, de 33 de ani, din municipiul Targu-Jiu, care circula din sens opus, după care ar fi ricoșat într-un cap de pod.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea conducătorului autoturismului, de 47 de ani, dar și decesul pasagerului autoturismului, o femeie, de 69 de ani, din comuna Bălești.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-le recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Doamne, Dumnezeule, este ceva de groază". O femeie a murit, după ce maşina cu volan pe dreapta în care se afla a intrat într-un TIR, în Gorj. La volan, se afla fiul său