Antena Meniu Search
x

Video "Doamne Dumnezeule!" Și-a incendiat apartamentul, apoi s-a aruncat în gol de la etaj, în Voluntari. Vecinii spun că bărbatul făcea adesea ''incantații'' în apartament

Tragedie seara trecută în Ilfov. Un bărbat din Voluntari și-a incendiat apartamentul în care locuia iar mai apoi s-a aruncat în gol de la etajul patru. După incident au urmat minute în şir în care medicii au încercat să-l resusciteze, însă fără succes. Cauza pentru care bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor rămâne în continuare un mister pentru autorităţi. Incidentul i-a speriat pe vecinii din complexul rezidențial care au ieșit din case după ce au auzit alarmele de incendiu. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 27.09.2023, 08:03

Vezi și

Doamne, Dumnezeule, dar ce s-a întâmplat?

A luat și foc ceva și a și căzut de la etaj. 

Bărbatul avea în jur de 55 de ani, locuia singur în apartament iar vecinii spun că acesta se comporta straniu în ultima perioadă. Oamenii din bloc cred că victima făcea parte dintr-o sectă și susțin că adesea făcea ''incantații'' în locuință.

Eduard Marin, reporter Observator: Înainte să se sinucidă, bărbatul și-a incendiat apartamantul. Apelul la 112 a fost dat de un alt bărbat, care și-a văzut vecinul ieșit pe geam înainte să se arunce în gol. 

Pe acelaşi subiect

Anne Ciolcă, IPJ Ilfov: La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare victimei. Ulterior, echipajul medical a declarat decesul bărbatului respectiv.

Motivul sinuciderii, o enigmă

Polițiștii au evacuat întregul bloc pana ce pompierii au constatat ca nu mai exista pericolul unui incendiu. Cauza pentru care bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor rămâne în continuare o enigmă. Din primele informații, victima nu a lasat niciun bilet de adio înainte să recurgă la gestul necugetat. 

Vecin: Am fost îngrozit. Am văzut pe cineva acolo, am încercat să urc în apartamantul meu. Și am întrebat, ce s-a întâmplat?  Ea mi-a spus  că cineva a sărit afară din balcon. Și a murit. Am văzut corpul înainte. Am fost printre primii oameni care a văzut corpul, era chiar aici în parcare. Era un bărbat de vârstă mijlocie, în jur de 50-55 de ani.  

Urmează să se stabilească acum dacă victima era sau nu sub influența substanțelor interzise.  

Organizația Mondială a Sănătății anunță că la nivel mondial, la fiecare 40 de secunde, o persoană se sinucide, adică aproximativ 800.000 de pesoane pe an. Apelarea la ajutor specializat, obținerea sprijinului necesar pentru problemele de sănătate mintală și chiar sprijinul social, cum ar fi familia și prietenii pot preveni gândurile de suicid. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Doamne Dumnezeule!" Și-a incendiat apartamentul, apoi s-a aruncat în gol de la etaj, în Voluntari. Vecinii spun că bărbatul făcea adesea ''incantații'' în apartament