Antena Meniu Search
x

Video "Doamne fereşte!" Doi soţi, între viaţă şi moarte după ce fiul lor i-a înjunghiat brutal, în Cluj. Bărbatul ar avea probleme psihice

Caz şocant în Cluj Napoca. Doi soţi se zbat între viaţă şi moarte, după ce au fost înjunghiaţi chiar de fiul lor. Vecinii spun că tânărul ar avea probleme psihice, iar în momentul atacului ar fi avut o criză. Doar un miracol a făcut ca o vecină să le audă ţipetele disperate şi să le sară în ajutor. Tot ea a sunat la 112. Atât agresorul, cât şi bătrânii au ajuns în stare gravă la spital. Atenţie, vă avertizăm, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 10.01.2024, 09:55

Vezi și

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, locuia împreună cu părinţii. Era cunoscut printre vecini cu probleme psihice, însă nu ar fi fost niciodată agresiv. Ieri, însă, totul s-a schimbat. Individul a pus mâna pe un cuţit şi s-a năpustit asupra mamei. După mai multe lovituri, femeia s-a prăbuşit într-o baltă de sânge. Nici tatăl, de 71 de ani, nu a scăpat de furia propriului fiu. Din fericire, o vecină i-a auzit strigătele disperate şi i-a sărit imediat în ajutor.

O vecină le-a salvat viaţa

Vecină: Vecina de la 3, care e luptătoare, ea a intervenit. A intrat, l-a prins şi l-a...că altfel îi omora.

Tot ea a fost şi cea care a alertat poliţiştii. La sosirea salvatorilor, atât femeia de 69 de ani, cât şi agresorul de 39 se aflau în stop cardio-respirator. 

Pe acelaşi subiect

Iulian Timsa, IPJ Cluj: Poliţiştii au constatat că la imobilul respectiv ar fi avut loc o agresiune spontană, respectiv, bărbatul de 39 de ani, pe fondul unor tulburări psihice, şi-ar fi agresat părinţii, provocându-le răni cu un obiect tăietor-înţepător. 

Incidentul, de o cruzime greu de imaginat, i-a şocat pe vecini

Vecină: Toată lumea e şocată de ce s-a întâmplat. Nu ne-am aşteptat. Era un băiat foarte liniştit. 

Femeia de 69 de ani a ajuns direct pe masa de operaţie, iar acum se află în stare critică. Tatăl său este şi el internat cu mai multe plăgi înjunghiate. Poliţiştii au început cercetările şi încearcă să desluşească acum care a fost motivul atacului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Doamne fereşte!" Doi soţi, între viaţă şi moarte după ce fiul lor i-a înjunghiat brutal, în Cluj. Bărbatul ar avea probleme psihice