Antena Meniu Search
x

Un bărbat cu probleme psihice și-a înjunghiat ambii părinți cu cuțit, în Cluj-Napoca. Individul ar fi făcut o criză

Un bărbat de 39 de ani, pe fondul unor tulburări psihice, şi-a agresat cu un cuţit părinţii, de 69 şi 71 de ani, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

de Redactia Observator

la 09.01.2024, 16:57

părinți înjunghiați de fiu în Cluj-Napoca
Un bărbat cu probleme psihice și-a înjunghiat ambii părinți cu cuțit, în Cluj-Napoca. Individul ar fi făcut o criză - Observator

Incident șocant la Cluj-Napoca. Un bărbat de 39 de ani și-a înjunghiat ambii părinți în apartamentul în care locuiau cu toții. Atât el cât și bătrânii au ajuns la spital, mama și fiul în stare mai gravă, fiind chiar resuscitați de medici.

Deocamdată nu se cunosc circumstanțele în care s-a întâmplat totul și care a fost motivul, dar vecinii spun că agresorul avea tulburări psihice și e posibil să fi suferit o criză.

Anchetatorii nu știu încă dacă a vrut să se sinucidă după ce a comis fapta, sau a fost rănit de tatăl sau, în încercarea de a se apăra. Criminaliștii sunt acum în apartament și fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a întâmplat totul.

Ce spune Poliția din Cluj-Napoca

"La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 14.10, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la o agresiune ce ar fi avut loc la un imobil din municipiu. În baza solicitării, a fost direcţionat de urgenţă un echipaj din cadrul Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca, care a identificat trei persoane de 39, 69 şi 71 de ani. Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că la imobilul respectiv ar fi avut loc o agresiune spontană, respectiv bărbatul, de 39 de ani, pe fondul unor tulburări psihice şi-ar fi agresat părinţii, provocându-le leziuni cu un obiect tăietor-înţepător", se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, echipajele medicale prezente la faţa locului au intervenit pentru a acorda ajutor calificat celor două victime, dar şi bărbatului de 39 de ani, iar în continuare se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul şi în vederea luării măsurilor legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un bărbat cu probleme psihice și-a înjunghiat ambii părinți cu cuțit, în Cluj-Napoca. Individul ar fi făcut o criză