Antena Meniu Search
x

Video "Doar l-am auzit pe copil cum o ţipat. Nici nu l-o ferit, nici nimic, n-am auzit nicio frână". O șoferiță de 58 de ani a semănat panică în Timiș

O şoferiţă din Timiş a semănat spaimă de moarte în drumul ei. A lovit un copil pe trecerea de pietoni, apoi s-a urcat cu maşina pe trotuar şi a intrat în plin într-un grup de oameni. Cinci victime au ajuns la spital.  

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 29.09.2023, 19:46

Vezi și

Accidentul a avut loc aseară în oraşul Gătaia, la o oră de Timişoara. Martorii au povestit poliţiştilor că şoferiţa în vârstă de 58 de ani a acroşat un băiat de 13 ani care mergea pe bicicletă pe trecerea de pietoni. Speriată, a tras de volan, iar maşina a ajuns pe trotuar unde a lovit încă patru oameni - trei adulţi şi un alt copil.

A semănat panică 

Martor: Maşina a venit din linie dreaptă, pe partea aceea, copilul era deja traversat, era deja pe partea aia de trotuar şi maşina atuncea l-a lovit. Doar l-am auzit pe copil cum o ţipat. Nici nu l-o ferit, nici nimic, n-avea nicio treabă, eu n-am auzit nicio frână sincer.

Două victime au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pe acelaşi subiect

Mihai Grecu, UPU: Sunt constienţi, echilibraţi hemodinamic, cu acuze datorate contuziilor pe care le au.

Soț, femei lovită: E lovită la şold, la picior, s-a suit pe ei,

Şoferiţa nu era drogată şi nici nu băuse, arată testele. Are, însă, dosar penal, este anchetată de poliţişti şi ar putea ajunge la închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Doar l-am auzit pe copil cum o ţipat. Nici nu l-o ferit, nici nimic, n-am auzit nicio frână". O șoferiță de 58 de ani a semănat panică în Timiș