Antena Meniu Search
x

Video Doar o minune a salvat de la tragedie familia atacată cu cocktailuri Molotov, de 4 tineri din Arad. În dormitor se aflau şi doi copilaşi

Răzbunare în stil mafiot într-o localitate din Arad. O familie cu doi copii mici a fost la un pas de moarte, după ce patru tineri au aruncat cu cocktailuri molotov în camera în care dormeau. Motivul este halucinant... Tatăl copiilor îi vâduse unuia dintre atacatori un vehicul, iar acesta, nemulţumit, a veni să-l returneze. Cei doi nu s-au înţeles şi a urmat răzbunarea. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 10.11.2023, 14:34

Vezi și

Atacatorii s-au răzbunat în stil mafiot. În timpul nopţii s-au dus la casa bărbatului care a vândut scuterul, au spart geamul dormitorului  şi au început să arunce cu sticle pline cu motorină. Bărbatul era în dormitor împreună cu soţia şi cei doi copii, unul de 4 ani şi unul de o lună şi jumătate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit însă casa s-a umplut cu fum.

Bărbatul care a vândut scuterul pe suma de 4.500 de lei susţine că cel care l-a cumpărat l-a stricat intentionţat. Pe partea cealaltă, cumpărătorul nu a putut să îşi returneze banii şi s-a gândit să se răzbune. Cei patru suspecţi au fost arestaţi pentru 30 de zile pentru tentativă de omor şi riscă de stea şi riscă să stea în spatele gratiilor pentru următorii 15 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Doar o minune a salvat de la tragedie familia atacată cu cocktailuri Molotov, de 4 tineri din Arad. În dormitor se aflau şi doi copilaşi