Antena Meniu Search
x

Video Doctoriţă din Timiş, acuzată că a bătut un pacient. Bărbatul de 66 de ani ar fi deranjat-o cu prea multe întrebări

O doctoriţă din judeţul Timiş este cercetată penal după ce şi-ar fi lovit un pacient. Femeia este medic în satul Bulgăruş şi s-ar fi enervat în timpul unei consultaţii. Furioasă, şi-ar fi plesnit pacientul peste faţă de mai multe ori.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 31.08.2022, 13:42

Vezi și

"Totul s-a întâmplat la începutul acestei săptămâni, în cabinetul medicului din satul Bulgăruş, judeţul Timiş. Un bărbat în vârstă de 66 de ani a mers la medicul de familie şi a pus mai multe întrebări privind nişte servicii medicale decontate de Casa de Asigurări de Sănătate. Spiritele s-au încins rapid, iar medicul - o femeie în vârstă de 39 de ani - şi-a pierdut cumpătul. S-ar fi enervat din cauza insistenţei pacientului şi, la un moment dat, l-ar fi lovit pe acesta peste faţă", spune Diana Speretoiu, reporter Observator.

O femeie, martoră la incident, a chemat poliţia

"Martoră la incident a fost o altă femeie, care-l însoţise pe bărbatul de 66 de ani la medicul de familie. Tot ea a sunat la 112 şi a chemat poliţia la dispensar. Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele medicului, iar acum acesta este cercetat penal pentru lovire şi alte violenţe", a adăugat Diana Speretoiu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Doctoriţă din Timiş, acuzată că a bătut un pacient. Bărbatul de 66 de ani ar fi deranjat-o cu prea multe întrebări