Antena Meniu Search
x

Video Doctoriță, bătută de un pacient și internată cu fractură de piramidă nazală. Bărbatul ar fi cerut radiografie în timpul nopţii

Din medic, a devenit pacient. O doctoriţă de la Spitalul din Feteşti a fost internată la Constanţa, cu fractură la nas, după ce a fost atacată de un pacient. Femeia a încercat în zadar să îi explice că pe timpul nopţii nu se pot face radiografii. Bărbatul şi însoţitorii săi au năvălit în camera de gardă şi au înjurat personalul medical. Când asistenta a chemat paza, pacientul i-a tras doctoriţei un pumn în nas. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 25.08.2022, 20:28

"Vai de capul nostru! Vai de noi ... Nu, este umflat". Bărbatul care a lovit-o pe doctoriţă a intrat val-vârtej în camera de gardă a Spitalului din Feteşti, iar jignirile au curs din primul moment. "Au intrat într-un mod agresiv, era însoţit de trei aparţinători, doi de gen masculin şi unul feminin. Care au intrat efectiv vijeliios, că au un pacient cu un traumatism de genunchi. Au început să ameninţe la adresa mea, cu jigniri", povesteşte Mihaela Culea, asistent coordonator.

Pacientul violent ar fi cerut radiografie în timpul nopţii

Imediat, asistentul coordonator a alertat paza. Până să ajungă agenţii, bărbatul de 27 de ani a devenit violent şi a lovit medicul. "Doamna, mama pacientului a intrat înauntru să îşi ceară scuze, pentru că ne-a jignit. Noi nu am vrut să le acceptăm şi i-am spus să poftească afară. Uşa fiind deschisă, pacientul s-a năpustit asupra doamnei doctor cu pumnul. Efectiv i-a dat un pumn în faţă şi dânsa a căzut pe jos. Iniţial am crezut că au avut o armă albă. Eram doar eu cu ea în cameră şi într-o fracţiune de secundă au intrat şi ceilalţi aparţinatori şi s-au înfipt asupra pacientului şi asupra doamnei doctor", spune Mihaela Culea, asistent coordonator. 

Medicul de gardă i-a explicat bărbatului care a venit pentru o radiografie la picior că nu poate face o astfel de investigaţie la Spitalul din Feteşti pentru că pe timpul nopţii nu au specialişti. Recomandarea l-a scos din sărite pe tânărul de 27 de ani care a lovit-o direct cu pumnul în faţă. Femeia a ajuns de urgenţă la Spitalul din Constanţa.

Pe acelaşi subiect

Starea doctoriţei bătute la spitalul din Feteşti

"Starea pacientei este stabilă. Pacienta a fost internată ieri dimineaţă, de urgenţă, în secţia ORL cu multiple traumatisme la nivelul feţei din cauza loviturilor. Din păcăte, are şi o fractură de piramidă nazală, prezintă şi o hemoragie nazală pentru care va primi în continuare îngrijiri", a declarat Crina Kibedi, purtător de cuvânt Spitalul Județean Constanța. "Ieri a fost utima dată când am vorbit cu dânsa şi spunea că are nişte dureri foarte mari", a adăugat Mihaela Culea, asistent coordonator. 

Acum a fost o deschisă atât o anchetă a poliţiei, dar şi una internă. "Colega noastră, medicul de gardă, a fost atacată de un pacient recalcitrant. În urma incidentului, medicul a ajuns la spital. S-a deschis o anchetă internă, cât şi o anchetă a poliţiei", susţine Figan Hastürk, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal "Anghel Saligny" Fetești. 

"Am început să discutăm cu colegii care au fost implicaţi, să vedem ce s-a întâmplat. Ce măsuri s-au luat în cursull nopţii şi ce măsuri trebuie să luăm pe viitor", afirmă Georgiana Dămoc, director interimar Spitalul municipal Fetești. "A fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi de tlburarea liniştii şi ordinii publice", a declarat Ludmila Dascălu, purtător de cuvânt IPJ Ialomița. 

Medicul este apreciat de către pacienţi. "Ne-a tratat doamna, a vorbit foarte frumos, ne-a respectat. Nu e bine", crede un localnic. "E oribil, e ceva ieşit din comun. (n.r. Situaţia este) foarte gravă, din filmele de groază", spune un altul. Bărbatul de 27 de ani a fost identificat de oamenii legii, iar dacă va fi găsi vinovat riscă să ajungă în spatele gratiilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Doctoriță, bătută de un pacient și internată cu fractură de piramidă nazală. Bărbatul ar fi cerut radiografie în timpul nopţii