Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Doi bărbaţi au plonjat cu maşina într-un şanţ adânc. Au ieşit de pe şosea, în Suceava, după ce şoferul a pierdut controlul volanului

Doi bărbaţi de 61, respectiv 67 de ani au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a ajuns într-un şanţ. Accidentul s-a întâmplat în comuna Bosanci, din judeţul Suceava. Din cauza neatenţiei şi a vitezei, şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile. Până la sosirea medicilor, bărbaţii au rămas încarceraţi, dar conştienţi.

de Redactia Observator

la 11.05.2024 , 09:05

Un accident rutier a avut loc pe raza comunei Bosanci, unde un autoturism ieșit în afara părții carosabile căzând într-un șanț adânc, informează ISU Suceava.

Accident la Bosanci. Doi bărbaţi au rămas încarceraţi

Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și  ambulanța SMURD-TIM, cu sprijinul unui echipaj SAJ. În eveniment au fost implicate două persoane, conștiente, care au rămas încarcerate. Cele două victime au fost extrase din mașină și predate echipajelor medicale, pentru îngrijiri medicale. Răniții, doi bărbați, în vârstă de 61, respectiv, 67 de ani, au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare. 

Vezi și

Poliţia a deschis un dosar penal.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Doi bărbaţi au plonjat cu maşina într-un şanţ adânc. Au ieşit de pe şosea, în Suceava, după ce şoferul a pierdut controlul volanului