Antena Meniu Search
x

Video Un nou incident şocant în traficul bucureştean: doi bărbaţi au ameninţat un alt şofer, apoi i-au scuipat şi lovit maşina. Momentul a fost surprins de bărbatul agresat

Ziua şi cearta în traficul din Bucureşti. Doi bărbaţi au fost reţinuţi joi, în Capitală, după ce ar fi ameninţat un alt şofer cu care s-au şicanat în trafic, într-o zonă din Sectorul 4, în urmă cu două săptămâni. În imaginile surprinse de şoferul care a sesizat poliţia se vede cum cei doi îi lovesc şi îi scuipă maşina. 

de Marina Dinu

la 10.10.2022, 14:15

Vezi și

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare două mandate de aducere, emise pe numele a doi bărbați, de 19, respectiv 43 de ani, pentru care se efectuează cercetări în urma acuzaţiilor de ameninţare. 

Cercetările au fost declanșate în urmă cu două săptămâni, pe 22 septembrie, când polițiștii din cadrul Secției 14 au fost sesizaţi, de către un bărbat că ar fi fost amenințat de către doi șoferi, într-o zonă din Sectorul 4 al Capitalei. 

Bărbaţii au fost reținuți pentru de 24 de ore, față de aceștia fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar

În urma cercetărilor, anchetatorii au aflat că fapta a fost comisă de doi bărbați, de 19, respectiv 43 de ani. În timp ce se aflau la o intersecție din Sectorul 4, cei doi bănuiți, în urma unei șicanări în trafic, ar fi amenințat persoana vătămată, folosind în acest scop obiecte contondente.

Cei doi bărbați au fost depistați și conduși la audieri joi. De asemenea, au fost efectuate două percheziții asupra autoturismelor folosite de către bănuiți, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe probe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un nou incident şocant în traficul bucureştean: doi bărbaţi au ameninţat un alt şofer, apoi i-au scuipat şi lovit maşina. Momentul a fost surprins de bărbatul agresat