Antena Meniu Search
x

Video Doi bărbaţi din Cluj au plătit cu viaţa o clipă de neatenţie, după ce şoferul microbuzului în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un camion

Tragedii în lanţ, seara trecută, pe drumurile ţării. Patru oameni au murit, iar alţi şapte au fost grav răniţi, în urma unor accidente cumplite. Pe Drumul Naţional 1, din comuna Poieni, judeţul Cluj, doi bărbaţi de 54 şi 32 au murit pe loc. Într-un alt colţ al ţării, în Braşov, pe Drumul Naţional 73, alţi doi tineri de 28 şi 31 de ani şi-au pierdut viaţa, după ce maşinile în care se aflau s-au izbit frontal cu un alt autoturism.

de Redactia Observator

la 10.03.2023, 07:50

Vezi și

"E parapetu stricat" 

Tragedia a avut loc, aseară, în jurul orei 18, în comuna Poieni, din judeţul Cluj. Şoferul unui microbuz, un bărbat de 41 de ani, din judeţul Mureş, se îndrepta spre Oradea. Într-un moment de neatenţie şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat frontal într-un camion care venea din sens opus. 

Moartea şi-a cerut tributul pe şosele

Paul Olar, ISU Cluj: Echipajele au găsit două persoane încarcerate în microbuz, altele trei fiind blocate. În paralel, echipajul SAJ aplica deja manevre de resuscitare unui bărbat scos din respectivul microbuz. 

Pe acelaşi subiect

Însă, din păcate, în ciuda misiunii contra-cronometru... salvatorii nu au mai reuşit să faca nimic pentru doi bărbaţi de 54 şi 32 de ani.

Paul Olar, ISU Cluj: Şoferul autotrenului a reuşit să iasă singur afară. Imediat forţele noastre au desfăşurat operaţiunile de descarcerare, astfel că au extras cinci victime, două fiind în stare gravă. Un alt bărbat a intrat în stop cardio respirator şi s-au aplicat manevre de resuscitare. 

Nu este singura tragedie petrecută, seara trecută, pe şoselele din țara noastră. La Braşov, între localitățile Râșnov și Tohanul Nou, doi tineri de 28 şi 31 de ani au murit pe loc, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit frontal cu o dubă. În urma impactului violent, una dintre maşini s-a rupt în două. Trei persoane au fost transportate la spital în stare gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Doi bărbaţi din Cluj au plătit cu viaţa o clipă de neatenţie, după ce şoferul microbuzului în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un camion