Antena Meniu Search
x

Doi bătrâni au ajuns la spital, după ce au fost spulberaţi de TIR pe trecerea de pietoni, în Râmnicu Vâlcea

Accident groaznic în Râmnicu Vâlcea. Doi bătrâni au ajuns la spital, după ce au fost loviţi de TIR în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni.

de Redactia Observator

la 03.11.2023, 10:41

Un bărbat în vârstă de 73 de ani şi o femeie în vârstă de 67 de ani au fost răniți, după ce au fost loviţi de un TIR, în Râmnicu Vâlcea, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

În timp ce conducea un autotren, pe DN 7, un bărbat de 47 de ani, din județul Cluj, ar fi surprins și accidentat, 2 persoane din Râmnicu Vâlcea, care traversau strada pe trecerea de pietoni, rezultând rănirea acestora, potrivit Mediafax.

Cele 2 persoane, un bărbat de 73 de ani și o femeie de 67 de ani, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Doi bătrâni au ajuns la spital, după ce au fost spulberaţi de TIR pe trecerea de pietoni, în Râmnicu Vâlcea