Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi constănţeni, stropiţi cu o substanţă inflamabilă în urma unui scandal. S-au ales cu arsuri grave pe braţe

Scandal monstru în judeţul Constanţa. Doi bărbaţi, unul dintre ei un tânăr de 17 ani, au suferit arsuri pe braţe după ce, în urma unui conflict izbucnit în locuinţa lor din Cobadin, o altă persoană a aruncat peste ei cu o substanţă inflamabilă, a informat joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

de Redactia Observator

la 22.08.2024 , 16:08

Doi constănţeni, stropiţi cu o substanţă inflamabilă în urma unui scandal. S-au ales cu arsuri grave pe braţe
Doi constănţeni, stropiţi cu o substanţă inflamabilă în urma unui scandal. S-au ales cu arsuri grave pe braţe - arhivă

Potrivit sursei citate, Poliţia Municipiului Medgidia a fost sesizată că într-un imobil din comuna Cobadin ar fi avut loc o agresiune fizică. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că doi bărbaţi s-ar fi deplasat la locuinţa a două persoane, un tânăr de 17 ani şi un bărbat de 34 de ani, unde pe fondul unui conflict spontan s-ar fi agresat fizic reciproc.

"Ulterior, unul dintre bărbaţi ar fi aruncat o substanţă inflamabilă asupra tânărului de 17 ani şi bărbatului de 34 de ani, provocându-le celor doi arsuri la nivelul mâinilor. Aceştia au fost transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale", precizează IPJ Constanţa.

Cercetările poliţiştilor sunt în derulare, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii faptelor şi luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Doi constănţeni, stropiţi cu o substanţă inflamabilă în urma unui scandal. S-au ales cu arsuri grave pe braţe