Antena Meniu Search
x

Doi copii de 6 şi 8 ani au preluat controlul maşinii tatălui lor, după ce acesta a fost omorât pe o autostradă din Texas

Doi fraţi de 6, respectiv 8 ani au fost nevoiţi să preia controlul autoturismului în care se aflau alături de tatăl lor, după ce acesta a fost împuşcat mortal, vineri seara,  pe o autostradă din Texas.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 23.08.2021, 17:17

Vezi și

Tatăl minorilor, un bărbat în vârstă de 29 de ani, era la volanul autoturismului pe autostrada din Houston, în momentul atacului. Cei doi fraţi minori se aflau pe bancheta din spate. În jurul orei locale 23:00 bărbatul a fost împuşcat mortal, moment în care cei doi copii au fost nevoiţi să preia controlul autoturismului. Cei doi fraţi au condus apoi SUV-ul familiei până la o parcare a unui centru comercial, de unde au putut cere ajutor, au transmis ofiţerii Departamentului de Poliţie din Houston. 

Ajunşi la faţa locului, medicii au declarat decesul bărbatului, în timp ce poliţiştii au deschis o anchetă şi au început căutările vinovatului pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut întreg evenimentul. "Nu ştim dacă a fost un atac prin care el era vizat sau dacă acest lucru s-a produs pe fondul furiei în trafic", au declarat poliţiştii. De asemenea, anchetatorii vor împânzi zona pentru a putea sta de vorbă cu martorii care pot oferi detalii despre ceea ce s-a întâmplat şi vor prelua şi imaginile de pe camerele de supraveghere instalate pe autostradă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Doi copii de 6 şi 8 ani au preluat controlul maşinii tatălui lor, după ce acesta a fost omorât pe o autostradă din Texas