Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi deținuți au fost eliberați din greșeală de la Jilava. Unul dintre ei s-a dus singur la Poliție, după 4 ore

Doi deținuți au fost eliberați din greșeală de la Jilava. Unul dintre ei s-a dus singur la Poliție, după 4 ore, al doilea a fost prins în Centrul Vechi.

de Cosmin Stăniloiu

la 30.07.2020 , 13:22

Jilava Cei doi deținuți au pedepse mai mici de trei ani - Twitter
  • Ambii deținuți au de executat pedepse mai mici de 3 ani.
  • Amândoi se judecă pentru eliberare condiționată.

Eroarea a fost sesizată la scurt timp după ce condamnații au părăsit penitenciarul din Ilfov, iar conducerea a dat alarma și a început căutarea lor. Cei doi au fost eliberați miercuri, iar în jurul orei 18:30 conducerea a constatat că au fost puși în libertate eronat. Imediat s-a dat alarma și au fost constituite echipe pentru găsirea celor doi.

Cei doi deținuți aveau de executat pedepse mai mici de 3 ani, unul fiind condamnat pentru loviri și alte violențe, celălalt pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Ambii făcuseră cerere de eliberare condiționată și dosarele erau la tribunalul Ilfov, în contestație. După ce și-au dat seama că i-au eliberat eronat, cei de la penitenciar i-au sunat.

Unul dintre deținuți a sunat la 112 la ora 21:40 și a fost ulterior preluat de polițiștii de la secția 11, iar după 50 de minute agenții de la penitenciar. 

Articolul continuă după reclamă

Cel de-al doilea deținut a fost găsit de o patrulă în Centrul Vechi, fiind reținut și dus direct la Jilava.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Doi deținuți au fost eliberați din greșeală de la Jilava. Unul dintre ei s-a dus singur la Poliție, după 4 ore