Antena Meniu Search
x

Foto Doi fraţi care păşteau vacile au murit împreună cu 8 din animalele lor, după ce au fost loviţi de fulger, în Cluj

Sfârşit dramatic pentru doi fraţi care păşteau vacile, pe un câmp din judeţul Cluj. Bărbaţii au fost loviţi de fulger şi au fost găsiţi morţi împreună cu 8 dintre animalele lor.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 13.07.2023, 10:52

Vacile erau la 250 de metri distanţă de cei doi văcari, care au încercat să se adăpstească sub un copac, lucru total nerecomandat în cazul intemperiilor.

În buzunarul unuia dintre bărbaţi, poliţiştii au găsit un telefon mobil pe care rămăsese pe display mesajul de Ro-Alert de cod portocaliu pentru vreme rea în localitățile Huedin, Aghireșu, Baciu, Poieni, Gilău, Căpușu Mare, Chinteni, Călățele, Gârbău, Sânpaul, Mănăstireni, Mărgău, Sâncraiu, Mărișel, Ciucea, Izvoru Crișului sau Ciucea.

Ce spun poliţiştii

La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 21.40, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați despre faptul că în localitatea Rogojel, comuna Săcuieu, au fost găsite decedate 8 bovine, posibil prin fulgerare, iar cei doi bărbați, îngrijitori ai animalelor, nu au fost identificați în respectiva zonă.

Au fost demarate verificări, iar în jurul orei 23.00, cei doi bărbați, de 43 și 44 de ani au fost identificați, însă din nefericire, un echipaj medical a constatat decesul acestora. Ulterior trupurile au fost transportate la IML Cluj, în vederea efectuării necropsiei, urmând a fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

În cadrul cercetărilor efectuate la fața locului, s-a constatat că cele două cadavre prezentau urme vizibile de leziuni. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Doi fraţi care păşteau vacile au murit împreună cu 8 din animalele lor, după ce au fost loviţi de fulger, în Cluj