Antena Meniu Search
x

Video Doi frați de 2 și 3 ani, la spital cu arsuri după ce s-au opărit cu ciorbă clocotită, în Botoșani. Cei mici se jucau când unul dintre ei a căzut peste oală

Momente cumplite pentru o familie din Botoşani, în a doua zi de Paşte. Doi fraţi, de 2 şi 3 ani, s-au opărit cu ciorbă clocotită. Unul dintre copii a fost trimis de urgenţă la Iaşi.

de Angela Bertea

la 07.05.2024, 13:40

Vezi și

Din primele informații, cei doi copii se jucau iar într-un moment de neatenție, din greșeală, unul dintre ei a căzut în oala cu ciorbă fierbinte ce era așezată pe jos. Speriată și în stare de șoc, mama celor doi a sunat la urgențe și a cerut ajutor cadrelor medicale. 

Unul dintre copii, la spital cu arsuri pe 30% din corp

Starea celor doi copii este una buna. Unul dintre ei a fost doar stropit de lichidul fierbinte. Celălalt copil a fost transportat la Iași. Inițial, copilul a fost dus la Spitalul din Dorohoi pentru îngrijiri medicale, după care a fost trasferat la Spitalul de Urgență din Botoșani. În urma evaluării stării sale de sănătate s-a decis transferul la un spital din Iași.

Copilul avea mai multe arsuri de gradul 1,2 și 3 pe aproxomativ 30% din suprafața corpului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Doi frați de 2 și 3 ani, la spital cu arsuri după ce s-au opărit cu ciorbă clocotită, în Botoșani. Cei mici se jucau când unul dintre ei a căzut peste oală