Antena Meniu Search
x

Doi indivizi din Vâlcea, reţinuţi după ce au ameninţat cu un cuţit un bărbat şi i-au furat maşina

Un bărbat din Piteşti a fost ameninţat cu un cuţit de doi indivizi din Vâlcea care i-au furat ulterior maşina. 

de Redactia Observator

la 14.09.2023, 19:14

- Shutterstock

Doi bărbaţi din judeţul Vâlcea, unul în vârstă de 52 de ani şi celălalt în vârstă de 48 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti după ce ar fi ameninţat cu un cuţit un bărbat din Piteşti şi i-au furat autoturismul. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Loredana Sandu, a precizat că fapta s-a petrecut miercuri după-amiază, în comuna Mihăeşti.

"Ieri, în jurul orei 14,30, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat din municipiul Piteşti, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în localitatea Mihăeşti, doi bărbaţi, sub ameninţarea unui obiect tăietor - înţepător, i-ar fi sustras autoturismul. În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti, au fost identificate cele două persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv doi bărbaţi, unul de 52, din localitatea Câineni şi celălalt de 48 de ani, din oraşul Ocnele Mari. De asemenea, autoturismul sustras a fost recuperat şi predat proprietarului", au transmis, joi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, potrivit Agerpres.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi, pe numele lor fiind deschis dosar penal pentru tâlhărie calificată, urmând să fie prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Râmnicu Vâlcea pentru luarea de măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Doi indivizi din Vâlcea, reţinuţi după ce au ameninţat cu un cuţit un bărbat şi i-au furat maşina