Antena Meniu Search
x

Un BMW cu volan pe dreapta a zburat zeci de metri, a distrus podețe și a ajuns într-o curte la Grăjdana, Buzău. 2 tineri au murit pe loc

Un accident teribil s-a produs, sâmbătă noapte, pe un drum județean din localitatea Grăjdana, Buzău. Șoferul unei mașini cu volan pe dreapta a pierdut inexplicabil controlul direcției și a zburat zece de metri prin aer, ajungând într-o curte cu roțile în sus.

Un accident teribil s-a produs, sâmbătă noapte, pe un drum județean din localitatea Grăjdana, Buzău. Șoferul unui BMW cu volan pe dreapta a pierdut controlul direcției și a zburat zece de metri prin aer, ajungând într-o curte cu roțile în sus.

Potrivit primelor informații, șoferul, un tânăr de 28 de ani, abia venise din străinătate și a vrut sa le arate prietenilor noua lui mașină cu volan pe dreapta. 

Accident cu doi morti la Grajdana, Buzau

Șoferul și doi prieteni se întorceau de la discotecă, în jurul orei 3.00, iar, la un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, s-a izbit violent de mai multe podeţe și de un copac, după care a zburat cu maşina în aer zeci de metri. Cursa mortală s-a oprit apoi în curtea unei case.

Pe acelaşi subiect
Accident cu doi morti la Grajdana, Buzau

Doi tineri de 24 și 28 de ani și-au pierdut viața în accident, o a treia victimă fiind transportată la spital.

Din cercetări a reieșit faptul că șoferul BMW-ului avea viteză în momentul în care a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru clarificarea tuturor împrejurarilor în care a avut loc .

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Un BMW cu volan pe dreapta a zburat zeci de metri, a distrus podețe și a ajuns într-o curte la Grăjdana, Buzău. 2 tineri au murit pe loc