Antena Meniu Search
x

Doi patroni din Botoşani, înjunghiaţi de un bărbat pe care l-au concediat. Omul era singurul lor angajat

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din judeţul Botoşani a fost arestat preventiv după ce a înjunghiat doi fraţi care îl angajaseră la firma lor de construcţii. Bărbatul s-a supărat după ce a fost concediat.

de Redactia Observator

la 21.09.2022, 14:35

Doi patroni din Botoşani, înjunghiaţi de un bărbat pe care l-au concediat. Omul era singurul lor angajat
- monitorulbt.ro

Potrivit monitorulbt.ro, cei trei se cunoşteau foarte bine fiind şi vecini. Bărbatul în vârstă de 44 de ani era de altfel şi singurul angajat al firmei celor doi fraţi. Totul ar fi pornit de la faptul că agresorul ar fi lipsit de la muncă, nejustificat, mai multe zile. Cei doi patroni au decis să-l concedieze, dar bărbatul s-a simţit nedreptăţit pentru că nu şi-a primit banii pentru zilele în care totuşi a muncit.

Agresorul nu şi-a recunoscut iniţial fapta

Agresorul a mers la cei doi vecini ai săi pentru a-şi cere drepturile, însă nu s-a negociat prea mult. Bărbatul a scos un briceag, i-a înjunghiat pe cei doi fraţi şi apoi a fugit. Victimele au reuşit totuşi să sune la 112 şi au fost transportaţi de urgenţă la spital, acolo unde se află în stare gravă.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost găsit rapid de poliţişti, dar nu şi-a recunoscut iniţial fapta. Discursul lui în faţa anchetatorilor s-a schimbat însă după două zile atunci când poliţiştii au găsit arma atacului. Agresorul a fost reţinut. "Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și, ulterior, arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și lovire sau alte violențe, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani", a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Doi patroni din Botoşani, înjunghiaţi de un bărbat pe care l-au concediat. Omul era singurul lor angajat