Antena Meniu Search
x

Doi bărbaţi reţinuţi pentru că ar fi agresat jandarmi, la violenţele din 10 august din Piaţa Victoriei

Doi bărbaţi au fost reţinuţi fiind acuzaţi că au agresat doi jandarmi la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei. Au fost audiaţi timp de câteva ore la Poliţia Capitalei, în urma unor percheziţii la locuinţele lor.

Doi bărbaţi au fost reţinuţi fiind acuzaţi că au agresat doi jandarmi la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei. Au fost audiaţi timp de câteva ore la Poliţia Capitalei, în urma unor percheziţii la locuinţele lor într-un dosar privind acte de violenţă fizică şi morală împotriva unor jandarmi, deschis de Parchetul Judecătoriei Sectorului 1.

Surse judiciare au declarat că în urma audierilor de la Poliţia Capitalei au fost reţinuţi doi bărbaţi. Unul dintre ei este acuzat că a lovit cu picioarele un jandarm, iaar celălalt este acuzat că a lovit un alt jandarm cu o bucată de metal.

Acestea sunt primele reţineri în doarul privind acte de violenţă fizică şi morală împotriva unor jandarmi deschis de Parchetul Judecătoriei Sectorului 1.

Parchetul Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti anunţa, joi dimineaţă, că procurorii fac cercetări într-o cauză penală cu privire la exercitarea de acte de violenţă fizică şi morală împotriva unor jandarmi, la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei.

Joi, au fost făcute, în baza autorizaţiilor obţinute de la judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, percheziţii la locuinţele a trei persoane, două dintre ele fiind duse la audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Doi bărbaţi reţinuţi pentru că ar fi agresat jandarmi, la violenţele din 10 august din Piaţa Victoriei