Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi români, prinși cu bijuterii de lux în valoare de 650.000 de euro pe aeroportul din Munchen. Ceasul pe care îl purta bărbatul le-a atras atenția vameșilor

Doi români au fost prinși cu bijuterii de lux în valoare de 650.000 de euro pe aeroportul din Munchen. Atenția vameșilor a fost atrasă de ceasul Patek Philippe de 150.000 de euro, pe care bărbatul îl purta la mână.

de Redactia Observator

la 01.10.2024 , 13:26

Așa că agenții au solicitat să verifice bagajul. Nu mică le-a fost surpriza când au găsit în valiză un colier Cartier de 488.000 de euro, confecționat din aur alb și decorat cu 614 diamante, onixuri și smaralde, potrivit presei locale. 

Români prinși cu o avere pe aeroport

Românii, în vârstă de 61 și 62 de ani, care tocmai sosiseră din Elveția, au de plătit acum o taxă de import de aproximativ 130.000 de euro, scrie Adevărul.

Vezi și

Reglementările vamale germane permit importul de suveniruri fără taxe doar până la 430 de euro. Cei doi români sunt acum și protagoniștii unei anchete penale fiscale, iar amenda va fi calculată în funcție de venituri, putând ajunge la o sumă semnificativă cu șase cifre.

În ianuarie, celebrul actor Arnold Schwarzenegger a păţit acelaşi lucru la Munchen. Atunci vameşii i-au confiscat un ceas pe care voia să îl scoată la licitaţie în Austria.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Doi români, prinși cu bijuterii de lux în valoare de 650.000 de euro pe aeroportul din Munchen. Ceasul pe care îl purta bărbatul le-a atras atenția vameșilor